OBJAVI / Prijava
Rezultati Vaše pretrage

Novi sajt za oglašavanje nekretnina

Objavio/la Shalex on 5 Septembra, 2017
| 0

Ako se bavite prodajom ili izdavanjem  nekretnina, oglašavanje i pronalaženje novih kupaca je ključno za uspješnu prodaju.

Da lakše pronađete kupce može vam pomoći pinstan.com novi portal za oglašavanje nekretnina.

Pinstan.com je specijalizovani portal za oglašavanje prometa nekretnina osnovan sa ciljem da oglašivačima omogući jednostavno postavljanje oglasa uz istovremeno pružanje važnih informacija o nekretninama.

 

Oglašavanje na portalu je besplatno, oglasi se promovišu na facebook stranici portala.

U toku je promotivni period, u kome oglasi imaju plaćenu promociju na facebooku sa targetiranjem publike baš za taj oglas.

Dodavanje i upravljanje oglasima je veoma jednostavno. Oglase je moguće postaviti na dva načina, registracijom preko sajta i putem Viber oglašavanja.

Za registraciju je samo potrebno da unesete korisničko ime, važeću mail adresu i lozinku.

Svaki registrovani korisnik u postavkama profila može uređivati svoj profil (kontakt podatke, profilnu fotografiju) i upravljati svojim oglasima (dodavati, korigovati i brisati oglase, pratiti statistiku i sl.)

Ukoliko iz bilo kog razloga ne želite da se registrujete na sajtu, pinstan.com nudi mogućnost dodavanja nekretnine putem Viber Oglašavanja.  Samo je potrebno da korisnik pošalje podatke svog oglasa (kratki opis, fotografije, lokaciju, karakteristike) putem vibera na broj 066/210-211 i administratori pinstana će  kratkom roku objaviti oglas.

Sve nejasnoće i dodatne detalje je moguće dobiti u direktnoj komunikaciji  preko vibera ili pozivom na broj 066/210-211.

Iskoristite promotivni period, objavite oglas i vaš oglas će imati plaćenu promociju na facebooku!

 

Pinstan.com je pogodan i za kupce koji traže nekretnine. Sve nekretnine su obilježene na mapi, sadrže fotografije i opis sa osnovnim informacijama. Pretraživanje se vrši preko jednostavnog filtera, kao i preko mape na osnovu lokacije.

 

Objavite oglas na pinstan.com i ubrzajte svoju prodaju!