OBJAVI / Prijava
Rezultati Vaše pretrage

Na prodaju etno selo „BK oaza“

 483 dodaj u favorite

Adresa nekretnine
Adresa: Kamičani, Bosna i Hercegovina

Grad:

Detalji nekretnine
ID oglasa : 41540
Veličina nekretnine: 13.000 m2
Broj Telefona: 066 422 444
Opis

Iz svoje bogate ponude ugostiteljskih objekata Remax ovog puta sa ponosom predstavlja etno-selo „BK oaza“. Ovaj impresivan ugostiteljski objekat smješten je u selu Kamičani, nadomak Kozarca, na svega 34km udaljenosti od centra Banje Luke. Etno selo je počelo sa radom 2015.godine i još uvijek aktivno radi. Čitav kompleks se prostire se na površini od 13000m2 i sadrži više ugostiteljskih objekata i raznih ugostiteljskih sadržaja za boravak na otvorenom.
Centralnu tačku ovog izuzetnog kompleksa predstavlja vještačko jezero koje zauzima površinu od 3000m2. Njegovo dno prekriveno je specijalnom folijom, ima posebne pumpe i prirodan pad, te uliv iz rijeke Vrijoske i izliv u rijeku. Jezero je poribljeno šaranom i na njemu može da se peca. Na sredini jezera se nalazi ostrvo do kojeg se stiže lučnim pješačkim mostom.
Glavni ugostiteljski objekat unutar kompleksa je, svakako, veliki svadbeni salon čija glavna sala ima 600m2 i može da primi preko trista gostiju. U sklopu objekta se nalazi i potpuno opremljena kuhinja (od 150m2) sa dva sanitarna čvora za osoblje, tuševima, kancelarijom i magacinom. Na drugoj etaži salona nalaze se dvije kancelarije i sedam soba, te dva kupatila. Ispred salona se nalazi velika terasa , nazvana “Terasa pod lozom“ od 100m2. U neposrednoj blizini se nalazi i centralno skladište sa hladnjačom i agregatom na struju od 170kw.
Pored salona, tu je i konoba, predviđena za rad u zimskom periodu, koja ima ima oko 50 sjedećih mjesta i opremljena je kuhinjom i sanitarnim čvorovima.
Ovo etno selo ima optimalne smještajne kapacitete i raspolaže sa 14 bungalova. Bungalovi su različitih struktura i veličina, potpuno su opremljeni namještajem i imaju mokre čvorove. Neki od njih posjeduju i kamine za poseban ugođaj u zimskom periodu. Ukupno, kompleks raspolaže sa 68 ležajeva.
Od pratećih sadržaja tu je i mini zoo vrt sa pernatim životinjama (paunovi, morke,golubovi…), vinski podrum, trezor, dječije igralište, turistički vozić, pedaline itd.
U sklopu kompleksa se nalazi i potpuno uređen parking sa 120 parking mjesta.
Grijanje u objektima je centralno, podno, na pelet, a ostavljena jei mogućnost grijanja na plin.
Ovakav kompleks predstavlja idealnu priliku za sve one koji žele da se bave seoskim turizmom, koji je sada u ekspanziji. Poseban kvalitet gradnje, vrhunski materijali, odlična struktura i impresivni gabariti ovog kompleksa, svakako su neke od prednosti za svakog ko želi da svoj biznis vodi na jednom višem i kvalitetnijem nivou.

Cijena etno sela je – po dogovoru.
Informacije na telefon: 066 422 444.

Dodatni sadržaji

parking
kamin
asfalt
dvorište

Lokacija Nekretnine


Pogledaj veću mapu