OBJAVI / Prijava
Rezultati Vaše pretrage

Na prodaju idilična vikendica pokraj potoka u Čelincu

58.000 KM

 232 dodaj u favorite

Adresa nekretnine
Adresa: Čelinac, Bosna i Hercegovina

Grad:

Detalji nekretnine
ID oglasa : 45751
Cijena: 58.000 KM
Veličina nekretnine: 72 m2
Veličina placa: 1.000 m2
Broj Telefona: 066 422 444
Opis

U selu Kuzmanovići, na svega dva kilometra od centra Čelinca, se prodaje vikendica sagrađena u idiličnom ambijentu, pored potoka, na rubu šume. Sam posjed, koji se prostire na 1000m2, nalazi se u naseljenom dijelu sela, ali ipak izdvojen i izolovan u priodnom okruženju. Sa jedne strane je ograđen potokom i žičanom ogradom, a sa ostalih strana šumom. Do njega vodi odličan asfaltni put.
Vikendice u svojoj osnovi ima površinu od 72m2. Prostire se na dvije etaže – prizemlje i sprat. U prizemlju se nalaze otvoreni dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika spavaća soba, ostava i kupatilo. Na sprat se penje spoljašnjim stepeništem do velike trijemnu terasu u obliku ćiriličnog slova „г“. Na ovom nivou se i nalazi jedna višenamenska prostorija koja trenutno služi kao dodatna, spavaća soba. Vikendica je izgrađena osamdesetih godina, a prije par godina je gotovo u potpunosti renovirana. Postavljeni su novi podovi, renovirano kupatilo, promenjen krov i dograđena trijemna terasa na spratu.
Vikendica ima građevinsku dozvolu, te sprovedenu struju i vodu ( i to – i gradsku i seosku). Na nju je stavljena klasična fasada, a grijanje je na drva.
Ova vikendica pruža lijepe mogućnosti za sve one koji imaju namjeru da se neometano opuštaju u prirodi, daleko od gradske buke i galame i koji žele da živaju u žuboru potoka i raskošnom hladu krošnji drveća u vrijeme ljetnjih vrućina.
Cijena vikendice je: 58000KM
Informacije na telefon: 066 422 444

Dodatni sadržaji

ostava
balkon
parking
dvorište

Lokacija Nekretnine


Pogledaj veću mapu