OBJAVI / Prijava
Rezultati Vaše pretrage

Na prodaju imanje sa poslovnim objektom – Veliko Blaško

 84 dodaj u favorite

Adresa nekretnine
Adresa: Veliko Blaško, Bosna i Hercegovina

Grad:

Detalji nekretnine
ID oglasa : 47507
Veličina nekretnine: 79 m2
Veličina placa: 1.271 m2
Vrsta Grijanja: centralno (sopstveno)
Namjesteno: Da
Broj Telefona: 065 055 999
Opis

Prodaje se kuća sa dva stambena objekta i poslovnim prostorom na parceli površine 1271 m2 na opštini Laktaši, mjesto Veliko Blaško.
Objekti su na veoma dobroj poziciji, odmah uz glavnu prometnu cestu, na magistralnom putu Klašnice – Prnjavor.
Stambeni objekat sa poslovnim prostorom u prizemlju orjentisan je direktno na glavnu ulicu. Objekat je izgrađen 1976. godine, a prije nekoliko godina renoviran je enterijer. Spratnosti je P + M, a njegova površina je 79m2. U prizemlju se nalazi opremljeni kafić – roštiljnica sa natkrivenom ljetnom baštom sa upotrebnom dozvolom za ugostiljski objekat, čija površina iznosi 72 m2. Iz prizemlja vanjske stepenice vode do mansarde, čiju strukturu čine dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, dvije spavaće sobe, hodnik i kupatilo. Podovi su obloženi parketom, a stolarija je drvena. Grijanje objekta je centralno iz vlastite kotlovnice, s tim što sada nije u funkciji.
Drugi stambeni objekat čini dvorišna prostorija površine 15 m2 koju čine kuhinja sa trpezarijom. Treći stambeni objekat spatnosti je P + M. Prizemlje čini dvosoban stan, odnosno dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja, spavaća soba, kupatilo i hodnik. Dok sprat čini otvorena prostorija sa izlazom na ograđenu prostranu terasu.
Od pomoćnih objekata na imanju još se nalaze pecana i natkriveni prostor za garažu.
Dvorište je potpuno uređeno, ograđeno i domaćinski održavano sa predivnim fontama na sred dvorišta, kao i zanimljivim sadržajima za djecu. Ostatak dvorišta koji vodi do poslovnog objekta, kao i do samog stambenog objekta je betoniran.
Zbog svoje prometne i frekventne lokacije, ova nekretnina predstavlja odličnu investiciju kako za poslovne djelatnosti, tako i za stanovanje višečlane porodice.
Vlasništvo je uredno 1/1, bez tereta.
Cijena nekretnine na upit.

Kontakt telefon: 065 055 999

Dodatni sadržaji

balkon
parking
garaža
asfalt
dvorište
ograđeno dvorište

Lokacija Nekretnine


Pogledaj veću mapu