OBJAVI / Prijava
Rezultati Vaše pretrage

Na prodaju luksuzna kuća sa bazenom u Boriku

 480 dodaj u favorite

Adresa nekretnine
Adresa: Rade Vranješević, Banja Luka, Bosna i Hercegovina

Grad:

Detalji nekretnine
ID oglasa : 47260
Veličina placa: 339 m2
Broj Telefona: 066 422 444
Opis

U Boriku, jednom od omiljenih banjalučkih porodičnih naselja, prodaje se luksuzna porodična kuća. Ova kuća pozicionirana je tik uz Vrbas, i nalazi se u nizu kuća koje su svojim bočnim stranama zalijepljene jedna uz drugu i imaju tipska duguljasta dvorišta sa svoje zadnje strane.
Shodno takvom arhitektonskom rješenju, posjed čine tri cjeline: dio koji se nalazi ispred kuće, sama kuća i dvorište sa dvorišnom terasom i bazenom. Mada plac na kojem se ova luksuzna nekretnina sagrađena ima svega 339m2, on je odlično organizovan, a svaki segment je veoma funkcionalan i odlično iskorišćen.
Prostor ispred kuće je ograđen kovanom ogradom i na njemu se sasvim komotno mogu parkirati dva automobila.
Kuća je izgrađena sedamdesetih godina, ali je 2008. godine temeljno renovirana. Prostire se na četiri etaže – podrum, prizemlje, sprat i potkrovlje. U glavni, prizemni dio koji je u ravni sa ulicom ulazi se kroz veliki i prostrani hol ukrašen elegantnom štukaturom. Sa lijeve strane se nalazi cipelarnik (prostrana, zasebna prostorija), zatim prostor za mašine za pranje i sušenje veša koje su skrivene u jednom od plakara, te jedno od kupatila – kojih u ovoj kući ima ukupno četiri. Sa desne strane od ulaza nalazi se kuhinja opremljena posve neuobičajenim kuhinjskim elementima i manjim trpezarijski m stolom postavljenim pored prozora koji gleda na ulicu. Prostrani hol naprijed vodi do ulaza u dnevni boravak, ali i do lučnog drvenog stepeništa koje vodi u podrum i na gornje etaže. Dnevni boravak je prostran, podijeljen u dva dijela: dio sa sjedećom garniturom, kaminom i televizorom i dio za ručavanje sa prostranim trpezarijskim stolom. Obije ove cjeline su okupane svjetlošću, zahvaljujući velikim prozorima koji gledaju na dvorište. Iz dnevnog boravka se izlazi na terasu natkrivenu mobilnom platnenom rolo tendom, a terasa vodi do ovalnog bazena pod otvorenim nebom. Dimenzije bazena su 7,5m x 4m, a njegova dubina podrazumijeva dva nivoa, od kojih je dublji 1,70m. Pored bazena se nalazi i zidani tuš na otvorenom. Bazen je sa jedne staze uokviren velikim žbunom lavande. U nastavku dvorišta se nalazi travnjak sa dvije staze koje se međusobno ukrštaju i jedan betonski set za sjedenje.
Već spomenuto, prekrasno lučno stepenište, sa drvenim gazištima u tamnijoj karmin-crvenoj boji i veoma interesantnom restauriranom ogradom, vodi na gornju etažu gdje se nalaze tri spavaće sobe. Jedna, velika, predstavlja glavnu spavaću sobu, sa svojim garderoberom, terasom koja gleda na dvorište i kupatilom. Kupatilo ima upečatljivu ugaonu đakuzi kadu i posve neobičan kupatilski prozor ovalnog, elipsastog oblika. Druge dvije sobe su manje,i obije imaju izlaz na terasu koja gleda na ulicu. Na ovoj etaži se nalazi još jedno kupatilo sa tuš kabinom u koje se ulazi iz hodnika. Konačno, lučno stepenište vodi i na najvišu etažu gdje se nalazi veća spavaća soba sa terasom koja gleda na dvorište, kupatilo sa tuš kabinom i ostavni prostor pod krovom.
Čitava kluća opremljena je u znaku istinske elegancije i sofisticirane estetike, i, nadasve, odiše luksuzom. U nju je ugrađena vrhunska keramika vanvremenskog dizajna, zidovi su obrađeni vrlo zahjtevnim i skupocenim molerskim tehnikama, ona je, takoreći, poligon za jednu izuzetnu igru brižljivo biranih materijala i boja. Podovi u kući su prekriveni skupocjenim trešnjinim i javorovim parketom, a stolarija je od pvc-a, no u tamno braon boji sa karakterom. Grijanje u kući je centralno i to na lož ulje, a kotlovnica sa cisternom se nalazi u podrumu kuće. Podrum se pruža samo ispod jednog dijela kuće i ima oko tridesetak kvadrata.
Ovakva, odlično organizovana luksuzna porodična kuća sasvim izvjesno predstavlja pravi biser u ponudi luuksuznih nekretnina grada na Vrbasu. To je idealan životni prostor za jednu veću porodicu, prije svega zbog svoje strukture i sadržaja kojima raspolaže, a budući da je smješten u dinamčnom, ali porodičnom dijelu grada, nudi mogućnost jednog posebnog, gospodstvenog i dostojanstvenog stila života.
Cijena nekretnine – po dogovoru.
Informaije na telefon: 066 422 444

Dodatni sadržaji

ostava
balkon
parking
garaža
TV
internet
frižider
veš mašina
klima
bazen
dvorište
ograđeno dvorište

Lokacija Nekretnine


Pogledaj veću mapu