OBJAVI / Prijava
Rezultati Vaše pretrage

Na prodaju stambeno poslovni objekat u Leobenu (Austrija)

292.500 KM

 436 dodaj u favorite

Adresa nekretnine
Adresa: Donawitzer Straße, Leoben, Austrija

Grad:

Detalji nekretnine
ID oglasa : 48108
Cijena: 292.500 KM
Veličina nekretnine: 410 m2
Vrsta Grijanja: ostalo
Broj Telefona: 066/422-888
Opis

Prodaje se stambeno – poslovni objekat u Leobenu , gradu u središnjem dijelu Austrije , na 50km udaljenosti od Graca , a prema Beču.

Smješten u prekrasnom krajoliku na rijeci Muri , dok se oko grada izdižu Alpi , Leoben privlači pažnju turista. Grad krasi očaravajuća priroda , parkovi , spa centri , mnošvo muzeja i istorijskih mjesta .

U jednom takvom okruženju nalazi se i nekretnina koju vam nudimo , udaljena svega par minuta hoda od glavnog trga u Leobenu.

Objekat ima ugostiteljsku namjenu , odnosno poslovao je kao hostel. Nalazi na placu od 863m2 , dok je njegova površina oko 410 m2 i sastoji se od podrumskog prostora , prizemlja , sprata i tavanskog prostora. U prizemlju je poslovao restoran i njegovu strukturu čine tri povezane prostorije i odvojena kuhinja sa skladištem , dok je sprat imao stambenu namjenu i tu su smještena 4 apartmana i 5 soba. Etaže su povezane unutrašnjim stepenicama , a objekat ima dva ulaza , sa glavne ceste i iz dvorišta. Grijanje je gradsko – na plin .

Pored glavnog objekta smještene su i dvije zidane garaže , kao i pomoćni , dvorišni objekat koji se sastoji od 3 prostorije i dva toaleta.

Plac je potpuno ograđen sa zelenom/živom ogradom , dok je na ulazu postavljena kapija.

Objekat je izgrađen oko 1900.godine i adaptiran je u više navrata – posljednji put prije 5 godina kada je rađena fasada na glavnom i pomoćnom objektu , mijenjan krov i postavljena vanjska PVC stolarija . Unutrašnjost je potrebno u potpunosti renovirati.

Ova nekretnina ima odličan potencijal i za ugostiteljstvo i za druge namjene i pogodna je za sve one koji žele da investiraju.

Cijena nekretnine je 292500 KM ( 150000 eura ).

Kontakt telefon : 066 / 422 – 888

Dodatni sadržaji

Lokacija Nekretnine


Pogledaj veću mapu