OBJAVI / Prijava
Rezultati Vaše pretrage
Objavio/la shaky on 18 Jula, 2017
| Blog
| 0

Zovem povodom oglasa za stan!

I tako vrijeme prolazi i davno je prošao dan od prve plate. Novac se trošio na sve i svašta i malo kada se pomišljalo na neku štednju. Međutim, vremenom se čovjek zamisli i odluči da možda treba da prestane da živi sa cimerima ili sa mamom i tatom, pa tako i padne odluka da se iznajmi neki manji stan, ili mozda čak i kupi!?

Hm..super je to ideja, ali kako naći stan koji ću moći da platim, a koji nije predaleko od moje omiljene kafane, koji nije predaleko od posla?

Naravno, prvo gledam po netu i nailazim na razne agencije i portale koji nude informacije o stanovima…

Gledam oglase i nerviram se.. nedostaje informacija.. nema slike, nema cijene…Boga pitaj gdje se nalazi stan. Ali šta da se radi, nemam izbora. Zovem redom brojeve sa oglasa i gledam raznorazne stanove po privatnim kućama, suterenima…i taman kada mi se neki stan svidi, vlasnik mi saopšti cijenu koja nije ni blizu mog budžeta 🙁

 

I 100-ti poziv prolazi već ustaljenom procedurom:

Da da, kaže, namješten je stan. Ima i veš masina, ima frižider.. Pa…nemam slike stana, dođi i pogledaj. Može danas u 5h.

 

I evo me, nalazim se sa čovjekom srednjih godina, blagi osmjeh je na licu, slijedi rukovanje i krećemo u avanturu 🙂 Šta li me čeka!?

Dolazim do stana..i eto, ispostavlja se da stan i nije baš za mene. Ne sviđa mi se namještaj, kupatilo katastrofa.. ali šta da radim. Sada kada sam došao moram ispoštovati čovjeka i saslušati priču o bivšim stanarima, o njegovim problemima, odgovarati na pitanja gdje radim, čime se bavim, jesam li oženjen, imam li djece i sl.. 

Pa ne mogu trošiti svoje vrijeme i živce na ovakve stvari.. 

Onda se zapitam.. Zašto ne postoji način da mogu pronaći sve informacije o stanu koji tražim na jednom mjestu!? Zašto na primjer ne postoji sajt na kome ću vidjeti slike stana, vidjeti na kojoj se lokaciji nalazi, vidjeti cijenu..i da sve ovo uradim na pauzi na poslu, dok čekam bus, ili predveče prije spavanja?

 

EUREKA!

 

Pa to je to! Upravo takav servis nedostaje ljudima! Nedostaje jedno mjesto na kome ću moći naći sve potrebne informacije o nekretnini koju tražim! Nedostaje sajt koji će uštediti moje vrijeme i moje živce, a isto tako će omogućiti i vlasnicima nekretnina da se ne zamaraju oko kontakta sa pogrešnim kupcima i ubjeđivanja da je to baš nekretnina za njih.

Nakon razmatranja ideje sa prijateljima i potvrde da je zaista problem naći adekvatan stan za najam ili kupovinu jer treba puno i vremena i živaca, došli smo na ideju na napravimo PinStan!

PinStan nastade od dvije riječi:

  • Pin (engl.) koji označava tačnu lokaciju na mapi i
  • Stan kao sinonim za rješenje naših problema 🙂

Pinstan nastaje kao servis koji treba da olakša izdavanje, prodaju ili potražnju nekretnina, kao servis koji spaja ponudu i potražnju i nudi sve potrebne informacije o nekoj nekretnini  u samo par klikova.

Samo, postavlja se pitanje kako će neko ko ne koristi internet objaviti oglas na ovakvom sajtu?

Zna on da je bolje da oglas bude na tom Internetu, ali kakav sad email, kakva registracija, ma komplikovano je to… Pa, Pinstan nudi rješenje i za to!

Pinstan nudi mogućnost da objaviš nekrentinu preko Vibera. Dovoljno je da pošalješ detalje svoje nekretnine na Viber broj 066 210 211 i sve će se samo kazati..pa ne baš samo 🙂 Javiće se N, V ili D sa druge strane i pitati za potrebne informacije, a ti ćeš samo odgovoriti na Viber poruke kao da se dopisuješ sa nekim od prijatelja.

I to je to.. u roku od 10ak minuta, tvoj oglas je na Internetu! Bravo!

I ne samo Viber..  Pinstan je aktivan i na Facebooku. U cilju što bolje promocije oglasa, pojedini oglasi se objavljuju i na PinStan facebook stranici i na taj način povećavaju se šanse za izdavanje ili prodaju.

Ne, neću više pisati o PinStan-u.

Jasno je zašto je ovaj sajt napravljen i šta treba da radi. Uostalom, posjetite www.pinstan.com i uvjerite se sami.

Neću pisati, ali zamoliću te za povratnu informaciju. Posjeti naš sajt i probaj ga. Pogledaj da li rješava tvoj problem, pogledaj da li nudi ono sto ti tražiš.

Ako imaš bilo kakav prijedlog ili sugestiju, ako misliš da nešto možemo dodati ili izbaciti, slobodno nam piši na [email protected] ili nam se javi na Viber broj 066 210 211.

E, još nešto…

Vidiš da imamo i blog na našem sajtu 🙂 Ako si proživio neku avanturu u potrazi za svojom nekretninom, podjeli svoju priču sa nama i mi ćemo je rado objaviti na našem sajtu.